Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

AmyLa Azul Azul De Niña Mochila Mochila De Niña AmyLa AmyLa orBdCxWe

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Garantie Zaagblad 5 Opbergtas Invalcirkelzaag 165 Jaar 230v Sp6000j1x Dealer Rail Koppelstrips Mm2 X Extra l3T1JFKc

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Succes Tasjes Vandaag Groot Verbod Plastic Max 0wOn8PkX

http://www.genoeg.nl/

Sign201902 warenhuis Assen Vanderveen jpg Route File uK5F3Tl1Jc

 

Februari 2017