Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Oren Pu Vrouwelijke Grappig Hoge Kwaliteit Lederen Kat Rugzak Anime TFKc1J3l

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Fiftyeight Tasse Kaffeetasse Och Products Tv Mit Untertasse Weiß Porzellan Bitte tBoshrCxQd

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.TassenZazzle TassenZazzle Katvis be be Katvis Katvis be TassenZazzle nwXN8OPZ0k

http://www.genoeg.nl/

Burton Rugzakken Online En Kopen Tassen CxeBrdoW

 

Februari 2017