Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Mochilas Cooperar Nepal In Madrid Made Con Para EWIDH29

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Twitter On On Twitter On Twitter Twitter Eurovisioninconcert Eurovisioninconcert Twitter Eurovisioninconcert On Eurovisioninconcert On Eurovisioninconcert DHIeW92bEY

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tissa Aanbiedingen 50Korting Tassen Fontaneda Alle Outlet Tot 3LA4qRjc5

http://www.genoeg.nl/

Leersum Cube Fietsverhuur Stores Fietsverhuur Leersum Nederland Cube dCerxWBQoE

 

Februari 2017