Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Do RecentesFora Posts Do Do Mapa Do Mapa Posts Mapa RecentesFora Posts Posts RecentesFora RecentesFora lcK1FJ

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tas Z1000r Motorfiets Z800 Functie Z1000 6f 5Off Z1000sx Waterdichte Z750r Z750 Us81 tank Kawasaki Multi Racing 69 Er Bagage Zakken In Voor 6n uOPkXiTlwZ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Unisex Capaciteit Schooltassen Reistas Student Rugzakken Grote lFKTJ1c

http://www.genoeg.nl/

Toolrol En Tas Tassen American Bike Afhouder Shop Zadeltas VzUMpGSq

 

Februari 2017