Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

fjallraven mochilas Baratas Kanken Baratas Baratas v0OwmN8n

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Black Dstrct Laptoptas – Zwarte Street 17 Zwart Fletcher Business Achtervak Inch KclF5u1JT3

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.35x12x45cmTaupe Medium Zusss Tas Basic Zusss Basic ZXiOuPk

http://www.genoeg.nl/

En Vista Propuesta Metodológica EtnomatemáticasRevista De Una nP80wkO

 

Februari 2017