Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Breiclub Deze Leer Mochilla Haken Met Tutorial nl fgyY7vmIb6

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Elektrischer Tassen Espressokocher 6 Bialetti Tassen Elektrischer Espressokocher Bialetti 6 KlF31TJc

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Dolfijnens Trends Rugzak Rugzak Zebra Trends Zebra thQxrBsdC

http://www.genoeg.nl/

Tas Bourbon Cow Br 4056 Liebeskind T1 808 Veg Crossbody 94 Dylan lJTcF13K

 

Februari 2017