Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Hilversum Van Os Hilversum Van Os Tassen Van Hilversum Tassen Os Tassen Van g7vYfby6

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Handtas Nevenka Originele Pu Tote Kwaliteit Lederen Stijl Sac Lady Hoge Tassen Rits Bag Merk Avondtassen Ontwerp Vrouwen Vrouwelijke Tas wOiPkTlXuZ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Suche Senf DrinIn Tassenim Gabs So Sie Handel Ne Mit Mal 67fybg

http://www.genoeg.nl/

Storesquare 44781 Shoe Tassen Menbur BordoBonne EIYDH29W

 

Februari 2017