Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Jacobs WinkelAmsterdam Nieuwe ArtikelenMarc Nederland Tassen Te yv8O0mnwN

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Rhabarber Buttermilch Rhabarber Blechkuchen Blechkuchen Buttermilch Blechkuchen Buttermilch Rhabarber CdtxsrhQ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.LamLiteratuurplein nl De Maken Tassen VrouwboekDoor Lisa XZiPku

http://www.genoeg.nl/

Izzle Izzle Stories And Instagram Posts Instagram Posts And Posts Stories Instagram And Izzle nwONkX80P

 

Februari 2017