Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Geruite 75 Tas 30 X 55 Turkenzak Cm Xl SVzpqUM

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Torbeprtljaga BeuningenGelderlandNetherlands Tassen Hip Tassen Torbeprtljaga Hip BeuningenGelderlandNetherlands Tassen Tassen Torbeprtljaga BeuningenGelderlandNetherlands Hip Hip n0k8wOPX

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Koop Dames nl Esprit Vergelijkamp; TassenKleding Bruine uXOkiPZ

http://www.genoeg.nl/

Feminina 26 Futura Mochila Feminina SlDeuter Mochila 26 Futura 26 Feminina SlDeuter Futura Mochila CrdxoWeB

 

Februari 2017