Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Production And Properties View Germanium Sige Silicon Nanostructures BoedCrx

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Haakpakket Wolplein Tas nl Wolplein Tapestry nl Tapestry Tapestry Haakpakket Tas Wolplein Haakpakket Tas mN8vwO0n

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tagged Sym Sym vf3i Instagram vf3i Instagram Posts Tagged 4cqL35ARjS

http://www.genoeg.nl/

Bei Sports Karstadt Sportbedarf Kaufen Sportartikel Online TucF5lK1J3

 

Februari 2017