Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

En Breien jouwweb nl HakenHaken Knuffels Ib6Ygyvf7

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Espressokocher Espressokocher 6 6 Fã¼r Espressobereiter Espressobereiter TassenGrocery Fã¼r rBedCxoW

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Arena Stadion Ajax Mini Stadion Mini Amsterdam Ajax Amsterdam 9IEHWDe2Y

http://www.genoeg.nl/

Business Tas Business Bridge Bridge A4 A4 The Bridge The Business The Tas Fl1c3JTK

 

Februari 2017