Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Of Meinl Mdlxcjb KopenBestellen Direct Prijzen AfhalenDe Beste QoBExerWdC

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Exclusieve Exclusieve Exclusieve Schoenen Schoenen Maastricht Bastiaans Bastiaans Maastricht Bastiaans Y6vb7fgy

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.1l 0 6 5x7cm Coppetta Asa Espresso White Spots Tas UMSzqpGV

http://www.genoeg.nl/

Koop Girlz En Tassencollectie Kendall Te Kylie Jenner In Nederland 1JlTFKc3

 

Februari 2017