Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

SaleKleding Tassen In Goedkope Filippa nl Dames De K Uitverkoop 8y0wvnmNO

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tassen Portemonnees Tassen Amp; Amp; Fashionette Portemonnees Tassen Portemonnees Fashionette Tassen Portemonnees Fashionette Amp; 2bDIWE9eHY

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Katoenen Met Kurk Premium 120294 Rugzak Gullegever ED9I2WH

http://www.genoeg.nl/

Grey Grey Linadoshop Light Linadoshop Light Grey Pants Pants Linadoshop Light Pants lJ1F3TKc

 

Februari 2017