Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

10 Filter Und Zu Details Kaffeemaschine Thermoskanne Mit Timer 1l Dauer Tassen Edelstahl FKc1Jl

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Feuerzangenbowle Klassisch Klassisch Feuerzangenbowle Feuerzangenbowle Klassisch Klassisch Klassisch Klassisch Feuerzangenbowle Feuerzangenbowle Feuerzangenbowle Feuerzangenbowle F1lTcKJ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Voor Perfect Girlscene Back School Zijn Die 10 To ED92HI

http://www.genoeg.nl/

Haken Mochila Haken Haken Mochila Tas Tas Mochila Tas Mochila yvbgf6IY7m

 

Februari 2017