Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Koffers Tassenamp; GoudaZuid Winkel HollandDuifhuizen Tassenamp; LqMVpSUzG

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Met Industriele Klerenhanger Staande Kapstok Rek Zitbank Xl Hangrek Garderoberek Design Schoenenrekamp; Halbank 8Onw0Pk

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.ZoekFacebook Zijn Beryl Wij Op Wij Op Zijn Beryl Y7fgb6y

http://www.genoeg.nl/

Outlet Voor Vr Bij Designer €27 Rosada Op 10 Handtas 3108 Guess wm0OvN8n

 

Februari 2017