Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Crossover Grijs Heren Donker nl Schoudertas Sion Gavetas n0O8wPk

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Helmond Tassen Converse Helmond Helmond Converse Helmond Converse Converse Tassen Converse Tassen Tassen pqUMLSGjzV

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Cognac Burkely Noble Tas En be Gratis NovaTorfs Shopper Verzend 92IEDHWY

http://www.genoeg.nl/

Tassen Tassen Bedrukken Bedrukken Drukland Tassen Bedrukken Drukland Bedrukken Tassen Drukland T1cJulFK3

 

Februari 2017