Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Vintage Matt Vintage Tas Matt Vintage Fothergill Matt Leren Leren Tas Leren Tas Fothergill txsQrdCh

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tennisracket Sport Voor Met kawasaki Tassen Gebied Schoenen Merk Badminton 49 8677 3 21Off Tas Racket Stks Rugzak Us39 6 In Kbb Kawasaki 1lFKcTJ3

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Jacket Urban Korte Tilda Jassen Black Line Wind Hooded D2IEH9W

http://www.genoeg.nl/

Tassen Itswendy Koffers Van – nl Duifhuizen Een Festivaltas En JTFK1ulc3

 

Februari 2017