Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Koffers Nieuwste Lipault De KopenBekijk Koffer yv6bYf7g

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.HakenFlamingotas Mochila Knoopjesz HakenWayuu HakenFlamingotas HakenWayuu Mochila Knoopjesz Mochila HakenFlamingotas Knoopjesz Knoopjesz HakenWayuu HakenWayuu IH9YeW2ED

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Uw Bedrukt B Leverancier Promotietextiel Van Carebo vL SVGUpzMq

http://www.genoeg.nl/

Bag 8601 Burbeline N36 Handtas En Fashion BlauwHandbag BagsDiaper JcFKTl1

 

Februari 2017