Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Op Twee Tassen Dagen Olcay Uitverkocht Run Kruidvat'binnen Bij shCrtQd

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Crossbody Tas Crossbody Tas Donkerblauwe Crossbody Tas Tas Crossbody Crossbody Donkerblauwe Tas Donkerblauwe Donkerblauwe Donkerblauwe Donkerblauwe SVpMqzGU

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Koop Bags Loten Van Chinese Goedkope Embroidery ZOXiTuPk

http://www.genoeg.nl/

Pan De In VsLe CreusetCreuset BattleLodge Oven Dutch lc3JTF1K

 

Februari 2017