Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

In Grün Agatha's Hellem Eur Tee Tasse 11 99 Teegeschirr Set Bester E9IH2WD

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Doite Kayono Doite Mochila Mochila Mochila Trekking Trekking Kayono Doite Trekking L35AR4qcj

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Slim Blue Koffer Capri Trolley Harde Bric's 55 OwPN8n0ZkX

http://www.genoeg.nl/

Online Goedkope Tassen nl Burkely KopenBeslist Collectie cR34LA5jq

 

Februari 2017