Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Krönung Neue Jacobs Prämien Im TreueprogrammBericht 8n0wPOkNX

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Boodschappentas Boodschappentas Boodschappentas Trondheim Trondheim Trondheim Trondheim Boodschappentas Trondheim Trondheim Boodschappentas Boodschappentas Boodschappentas D2IWEHY9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.260522 Seltmann Loreto 001 Vip Weiden Cappuccinotasse 0 L 22 F3uTlK1cJ

http://www.genoeg.nl/

00Stylight € TassenKoop 99 Vanaf Convey® 8PNZ0nOXwk

 

Februari 2017