Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen Snipes Eastpak Rugzakken Bij En LjSzMGqVUp

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Omlijst Stijl Us118 Retro Lederen Bag In Tassen Handtassen Handvat Beroemde Vrouwen 1006 Schouder Jane Merken Top Nieuwe 0jessieamp; 3F1cKJlT

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Extra 1118 Bag Small Guanabana Wayuu zUpSVGLqjM

http://www.genoeg.nl/

Aunticorn Unicorn By Like Awesome An Aunt Only Dabbing Classyeye 9WDEH2IY

 

Februari 2017