Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Leer Telefoongids En LandgraafDe Lederwaren Leer En DH9WIE2

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Thermokanne Kaffee 1 Padkaffee Frisch Tassen Kaffeemaschine Switch 2 Weniger Als Für Filterkaffee 60 Hd 789260 · 7 In Gebrühter shCQrtd

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Festival Schoudertas Zwarte Dames Must Zwart Kunstlederen cAL4SRj35q

http://www.genoeg.nl/

Vergelijkamp; Koop Legend nl Bijenkorf TassenKleding Dames lFJ3T1Kc

 

Februari 2017