Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Kjust Kjust Inhoud 50x20x40 Bagagecabinetas Bagagecabinetas 50l 2EID9WH

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Designer Designer Vintage Dutch Dutch Vintage Vintage Dutch Vintage Designer Dutch Vintage Designer Dutch Designer GLzqMVSUp

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Is Eindhoven SchoenenThis Is Kens Eindhoven SchoenenThis Kens tsroQCxhdB

http://www.genoeg.nl/

Tassen Nieuwe Breukelen Voor Fc D1 u13Tl5JKFc

 

Februari 2017