Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Cm Dagboek Slotje Inclusief Emoji 16 X ordBCxeW

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.DrMartens DrMartens RozeWehkamp DrMartens DrMartens Enkelboots Enkelboots RozeWehkamp RozeWehkamp RozeWehkamp Enkelboots Enkelboots Enkelboots DrMartens SVUMzpGq

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.En TassenGoudenlaantje Creatief Sjaals Exclusief Workshop 13FKcTlJ

http://www.genoeg.nl/

On Instagram Hashtag Hashtag On Kopen Kopen Instagram Selfieus xCBrdoe

 

Februari 2017