Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Schweiz Flaggen Espressoset Könitz Flaggen Könitz Schweiz Flaggen Espressoset Espressoset Könitz Ivbfy7Y6gm

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.0duurzaam Hoge Dagrugzak Out Tas Reis Nieuwe Lichtgewicht Lente Kwaliteit Supremee Rugzak Beste Laptop Schooltas In School Us32 Kwark Duurzaam trhdsQC

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.En Kop Espresso Schotel En Espresso Kop Illy Illy Schotel RL5A4j

http://www.genoeg.nl/

Groothandel PortemonneesShoes Groothandel Groothandel PortemonneesShoes PortemonneesShoes In In Groothandel In b7yYf6vg

 

Februari 2017