Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Koffers Tassen Den Broek Keu En Biljarts KopenVan 53j4ALR

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.School Color Business Women Leisure Mochila Black Backpack Student Hombre Waterproof Men Travel Laptop Teenagers Backpacks Bags Y76bfgyv

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Filter ▷ 2019 Test Kaffeemaschinen Clatronic sChQBtrdx

http://www.genoeg.nl/

Patronen Lente Dames Modellenamp; Zomer Tas 9WHYbEIeD2

 

Februari 2017