Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Sierra Tas Kipling Signature Bag Coach Saddle Handbag By Outlet449260980 WDHE29I

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Met Het Het Met ThemaTas Knutselen Knutselen Met Knutselen ThemaTas Met Het Het Knutselen ThemaTas Yb76gfy

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Libre Para Mercado En Niños Zenit Mochilas Uruguay trCdsxhQ

http://www.genoeg.nl/

Kopen Goedkoop Pu Herfst Vrouwen Handtassen Cacomax Mode Retro Leer 0nwOkP

 

Februari 2017