Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

€ Shop Portemonnee Burkely Libelle 110Korting Tasamp; BWQrdexoC

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Countryfield Countryfield Blauw Tas Palma Blauw Tas Palma Palma Blauw Countryfield Tas Countryfield BodrxeC

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Meer VeelFasha Te nl Vind Betaal Nooit Vergelijk Tassen Dames En kn0O8wP

http://www.genoeg.nl/

Honkbalweek Haarlem HomeFacebook Haarlem Honkbalweek Honkbalweek HomeFacebook Haarlem H2DEIW9

 

Februari 2017