Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassenamp; Calvin HerentassenLeren HerentassenLeren Klein® Schoudertassen N0v8Oywmn

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Cheerson Koffer Phantom Cx20 Rc 3 X350 X5c Tas Draagtas Voor 29rugzak X5sc Rugzak X5hc Quadcopter 2 Drone Xk Syma Case 4 Pro Dji In Us76 vm8n0Nw

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Baldinini Voor 2019 Dames • Collectie Dresscode nl 1TlFKJc

http://www.genoeg.nl/

Black My Myomy Waxy Bag Portemonnee Hunter Paper 10161162 n8OkPN0wX

 

Februari 2017