Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Laag All Wit Taylor Star Vrouwen Converse LeerChuck xoeWdrCB

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Terug In Autostoel Us7 110 Auto Folding Cm34 Opslag Tas Kofferbak Tassen Vouwen 73kofferbak Netje Zakka Organizer Bagage 3TuFKJl1c5

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Fototas Blauw Spiegelreflex Cameratas Regenhoes Camera Met Voor 35LqcR4Aj

http://www.genoeg.nl/

Colors Colors Black Black Colors Denim Londoncore Rucksack Denim Rucksack Londoncore Londoncore Rucksack 1FKcTlJ3u5

 

Februari 2017