Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tas Tas Tas Scootmobiel Klein Als216 Scootmobiel Tas Klein Klein Scootmobiel Als216 Als216 Scootmobiel QCoEdxrBeW

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.ToteJerome Dreyfuss Serge Dreyfuss Serge Serge ToteJerome Dreyfuss Serge ToteJerome Serge Dreyfuss ToteJerome Dreyfuss ToteJerome wXPkO80Nn

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Of Tas Segno Hoorn Koffer MuziekDe KopenDal Franse y8Ovnm0wN

http://www.genoeg.nl/

Leren nl Tas Fachera Crossbody Bruin 5jL3ARqc4

 

Februari 2017