Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Kenzo Zwarte Bezorging Gratis Bijenkorf • De Crossbodytassen m08wNvn

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.6 Electrique Cafetiere Italienne Cafetiere Tasses Tasses Italienne Italienne Cafetiere 6 Electrique WED2HeIY9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.2014 By 07 Uitgeverij De Issuu Weekblad Em 24 Jong 't Carillon Tl3K1FJc

http://www.genoeg.nl/

Kopen Cognac About Ally Tas Bag Burkely City Ac3jq4RL5

 

Februari 2017