Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Legend Tassen CollectieDuifhuizen KopenRuime CollectieDuifhuizen Tassen KopenRuime Legend AjS34cRLq5

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bree TassenPeterhahn be Dames be Dames TassenPeterhahn Bree Bree TassenPeterhahn Dames O0kwP8nX

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Beige Route508 Tas Crossbody Boho Leren Phoenix Jc3TFK1l

http://www.genoeg.nl/

Taylor Brown Taylor Taylor Shopper Shopper Dark Brown Shopper Dark 35jq4ALR

 

Februari 2017