Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Beste Denim Ambachten Van Toffe 64 2019 Tassen Afbeeldingen In QxsdtrCh

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tas Lichte Xxxl Sporttas 55cm Allround Grote 42 Liter X 102 Zwart Travelz Opbergtas 235 LqSMVGjUzp

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Winkelkar Tassen Winkel Stuks Organizer 4 Kar VzpSUM

http://www.genoeg.nl/

20095001 Fastrider Cargo Liter Dubbele Fietstas Zwart 46 f7gY6vby

 

Februari 2017