Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

In Met De Korting Outlet Tassen Sale Shop dQCxshrtB

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Jimmy Handtassen Choo Handtassen GoedkoopsteVerkoop Handtassen GoedkoopsteVerkoop Jimmy Jimmy Choo Choo DE2YeWH9I

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Illy Art Collection Cups Illy Collection Cups Illy Art Art 9EHWYD2I

http://www.genoeg.nl/

0hoge Us40 Pouch Gift TasjeStof Hoge Kleine Voor In Tas Groothandel Koord Kwaliteit Katoen Sieraden YW29eIEDH

 

Februari 2017