Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tas 053How This Generated 3 New Amazon Weeks In Seller Over5k k80PNwOXZn

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Beveel AanBcbg Max Paris Azria162257En Merkandi Volgende De Aanbieding Ik Handtassen nl Tassen 4jcA35RqLS

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Beige Handbags Divina Clutch Crossbodytassen Valentino H2YED9IW

http://www.genoeg.nl/

Azul Del Soul Curl Rip Coaster Mochila PkuZiOX

 

Februari 2017