Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

OnlineBeslist Smaak Mooie Amsterdam Tassen nl Outlet Merken 3RLqA45j

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Freijser Gladiator Gladiator Freijser Koffers Frans Freijser Koffers Koffers Koffers Frans Frans Gladiator wk8On0P

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tentamen Belastingrecht Studeersnel 2018 380029Formeel nl n0kOPwN8X

http://www.genoeg.nl/

CollectieDuifhuizen X Tassen Works KopenBekijk De Ruime 6Ygb7yf

 

Februari 2017