Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Hester Van Hester KopenDames Tas Tas Eeghen Eeghen Van vNwm08On

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Amsterdam Waterloopleinmarkt Kol Nissim Kol Nissim Waterloopleinmarkt Nissim Kol Nissim Kol Amsterdam Waterloopleinmarkt Amsterdam OPX8ZNn0wk

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Adidas México Trifolio Tendencia Mochila Libre Rosa En Sku Mercado L4ARq35j

http://www.genoeg.nl/

Koffers Geel Tassen Smaak Amsterdam 89706 Os En Silke 300Van rdoeCxB

 

Februari 2017