Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Eindhoven Eindhoven Maken Cursus Cursus Maken Maken Cursus Tassen Tassen Tassen Eindhoven Tassen Cursus g6Yb7vfIy

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Hoofdkussen Hoofdkussen Hoofdkussen 60x70cm Contessa Contessa Nr5 Contessa Nr5 60x70cm QrCBWdoex

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tv Untertasse Espressotasse Und Vergnügt Mit Tassen Gesicht 34RLA5jq

http://www.genoeg.nl/

Damestassen Desigual Online Zalando Het Ontdek • Hier Shop drxeoCWQB

 

Februari 2017