Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Small Bag Schoudertas Fabienne Felice Chapot Leren ul1J3TFKc5

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.ProductenStylight Tassen18168 Amazon Tassen18168 Amazon Tassen18168 Amazon ProductenStylight JlF3TK1c

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Pu Sport Classic Gym Handtas Tassen Mannen Leer Fitness Top 0k8ONnwPX

http://www.genoeg.nl/

Moka Alu Espressokocher Tassen 3 Bialetti Express yvYfb6I7g

 

Februari 2017