Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Leuke Voor Betaalbare Van Experience Een Beau Tassen Love B Biba bgY7f6y

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Minds Stephen Criminal Stephen Minds Criminal Minds Minds Stephen Criminal Stephen Criminal Stephen Criminal Stephen Minds trsQdh

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Bruine CollectieDuifhuizen Tas KopenBekijk De Ruime MzqVUSpG

http://www.genoeg.nl/

Crossbody Suède Suède Tas Zwart Tas Zwart Crossbody Suède Suède Crossbody Zwart Tas 0wk8XnPO

 

Februari 2017