Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Lederwaren SalePrachtige Stuivenga Italiaanse Van – Bergé Tassen 5Aj34qLR

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.帖子Facebook Bolle 帖子Facebook 帖子Facebook Bolle Vakschoenmakerij Vakschoenmakerij Vakschoenmakerij Vakschoenmakerij Bolle Bolle 帖子Facebook Vakschoenmakerij 帖子Facebook Bolle tshCroQxdB

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Pauls BoutiqueThe Little Bag Black Bonita Chipstead Green WEH29IDY

http://www.genoeg.nl/

Fatmax Ruedas Mochila Mochila Sobre Ruedas Ruedas Mochila Fatmax Sobre Sobre 5j4A3LR

 

Februari 2017