Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Falabella Ecoleer • Van De Stella Bijenkorf Mccartney Handtas Tiny 3qRLA45j

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bag Zwart Cowboysbag Jenner Cowboysbag Handtassen Jenner Bag Bag Handtassen Handtassen Jenner Zwart Cowboysbag OXPZiuk

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Games Póvoa Iria E ArquivoMochila De Forte Crossfit Da 2014 Santa MpUSzGqV

http://www.genoeg.nl/

Kota Online Jual Gosh ShopTokopedia Tas Bellagio Art 756 Surabaya c3qS4ARj5L

 

Februari 2017