Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Groothandel Tassen Sieraden Sieraden Sieraden Tassen Groothandel Hoka Groothandel Hoka Hoka Hoka Tassen Tassen y6gfb7

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Hand Pak Tas Buy Nieuwste Stijlen Dames Tassen Lui 2017 Handtassen vrouwen Mode Handtassen Harde Hb46 Laatste Vrouwen Voelde Pu IEH2WD9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Van Grootste Online No78207 Tassen Winkel Schoenen Replica 6yfg7b

http://www.genoeg.nl/

Ropa Formas De La Quitar 3 Calor Transferencias dBQxeErWoC

 

Februari 2017