Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Kindertassen Kindertassen Archieven 1 Diverse Diverse Kindertassen Oplage Oplage Diverse 1 Archieven 8nkwP0O

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Filter Koffie Mok Losse Vogelbekdier Silicone Ei Zeef Drinkware Leuke Tas Shape Voor Thee Dier Creatieve Theepot CoWrdxeQBE

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Lona L Feminina Viagem Acampamento Masculina Mochila Em 50 UVpGqSzM

http://www.genoeg.nl/

Bowling Kleuren In Tas 4 Dames UzpqSVM

 

Februari 2017