Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Vintage AktetasTassen Doortje Ferrici Online Claudio 23351 IEWDH92Y

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Us24 Kleine Bokstraining Zand Zandzak Bag Tassen gewichtheffen Fitness 29 Inclusief Onafhankelijke In Sport Vier Verstelbare Gewicht 10Off mn0OvNw8

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.And Videos Instagram Instagram Photos And Photos Postzak Postzak mNwvn08

http://www.genoeg.nl/

Kirkbridge Fila Fila Tas ZwartPerrysport Tas Kirkbridge wX8POkn0

 

Februari 2017