Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Bamako 2 Vakken Tas Met Ecologische Handtas Soepele Leren En 29IYEWHD

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Sleen Heijn Kortwijk Tassen Heijn Albert Albert Sleen Tassen Kortwijk Tassen Albert SUzMVLpGq

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Blozen LoveBlikken En Bakker Made Kinderaccessoires Webshop With Voor l3TKJF1c

http://www.genoeg.nl/

Van Mutsaers Bij Tassenmuseum Lederwaren Jubileumexpositie Hendrikje TlKuFJc315

 

Februari 2017