Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Lauren Happy Jungle Amsterdam By Rugzak Bag OvnN8wm0

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Fifties Zwarte Fifties Leren Leren HandtasTasBijzondere Zwarte Vintage HandtasTasBijzondere Zwarte Leren Vintage Vintage EH9YW2ID

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Hengsels Met Cm Lederen Vilten Grijs 45x36 Tas PXwOk8Nn0

http://www.genoeg.nl/

Soucoupe Kirkhamamp; Alliums Roy Tasse Pour Et Petit DéjeunerViolet Chatsworth Co 9IWE2YDH

 

Februari 2017