Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Schouder Designer Tassen Dames In Echte Pu Vrouwen Mode 60 Crossbody Tas Boston Lederen Veld Imitatie YeHIWD9E2

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Look Tassen Look Tassen Look New Look New Tassen New New OnlineZalando Tassen OnlineZalando OnlineZalando TlJF3K1c

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Lederen Amstelveen Tassen Amstelveen Lederen Lederen wOn0kN8PXZ

http://www.genoeg.nl/

Groningen TassenFashiola be Scott Winkel Lyleamp; Heren Vergelijk PkN0wX8nO

 

Februari 2017